Trastorns emocionals i conductuals

TRASTORNS EMOCIONALS I CONDUCTUALS: els problemes emocionals i de conducta són patologies freqüents en la infància i adolescència, i la seva detecció i intervenció precoç millora el pronòstic i els efectes de la terapia. El malestar emocional es pot manifestar mitjançant problemes de conducta com l’oposicionirmo, el desafiament, la irritabilitat o agressivitat, entre altres comportaments. El treball psicopterapèutic dels trastorn emocionals i conductuals es basa en identificar, conèixer, gestionar i regular les emocions i/o conductes especialment experimentades com negatives (la rabia i les seves explosions, la tristesa i el seu aïllament, la inseguretat, l’ autoestima…)

FAQS

Aquí recollim els principals dubtes i preguntes més freqüents que hem detectat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Et podem ajudar?

Si vols més informació sobre aquest servei, ompla el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.