Dany cerebral adquirit

El dany cerebral adquirit és definit com qualsevol lesió en les estructures del cervell que es dóna de forma sobtada i que es produeix després del naixement. És de causa heterogènia, depenent on estigui localitzat la lesió, es trobaran afectats uns o altres processos.

Important tenir en compte que aquesta afectació no serà la mateixa en funció de quan es produeix la lesió cerebral, si en nens que estan en procés de desenvolupament del cervell o bé en adult que ja el tenen completament desenvolupat.

FAQS

Aquí recollim els principals dubtes i preguntes més freqüents que hem detectat.

Les alteracions abasten diferents aspectes de la vida diària de la persona. Es poden donar a nivell motor, cognitiu, emocional, sensitiu, capacitat de comunicació i a nivell de funcionalitat diària.

La principals causes de dany cerebral adquirit o sobrevingut són: els traumatismes cranioencefàlics, els tumors cerebrals, anòxia cerebral, accidents cerebrovasculars i causes infeccioses, entre d’altres.

Primer que tot s’ha d’avaluar quines alteracions presenta la persona i com aquestes interfereixen en la seva vida diària. En funció d’això, de derivarà a l’professional oportú per tractar els diferents dèficits amb l’objectiu d’assolir la màxima recuperació i funcionalitat possible.

Et podem ajudar?

Si vols més informació sobre aquest servei, ompla el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.