Discapacitat Intel·lectual Límit

La discapacitat intel·lectual és un defineix com una condició que es dóna durant el desenvolupament de l’infant i es caracteritza per limitacions a nivell cognitiu, i/o intel·lectual, que afecten a la capacitat d’adaptació i d’autonomia.

Aquestes dificultats solen interferir en els aprenentatges escolars, amb la qual cosa, aquests infants aprendran de forma més lenta i amb un major esforç.

Es poden donar diferents graus de discapacitat, un d’ells és el que anomenem DIL (Discapacitat intel·lectual límit). En el que les limitacions són més lleus i els infants poden adquirir un nivell d’aprenentatges significatiu que els permeti desenvolupar-se de forma autònoma en un context controlat.

La intel·ligència límit no es una malaltia, és una condició.

Es molt important un diagnòstic acurat i quan abans es realitzi millor. Un cop tenim el diagnòstic es important una atenció individualitzada i primerenca.

FAQS

Aquí recollim els principals dubtes i preguntes més freqüents que hem detectat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Et podem ajudar?

Si vols més informació sobre aquest servei, ompla el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.